Societat

El millor talent musical en 24 concerts, a Torroella i l’Estartit

La programació del 9è Fringe Festival, que es farà del 14 al 20 de juliol, reuneix 145 músics de múltiples nacionalitats que conviuran a Torroella de Montgrí i l’Estartit durant cinc jornades

El Fringe Festival Torroella de Montgrí-L’Estartit, organitzat per Joventuts Musicals de Torroella de Montgrí, arriba a la seva novena edició amb més concerts i músics que mai, consolidat com l’espai de punt de trobada a l’estiu a Catalunya del millor talent musical emergent gràcies al suport continuat des de la primera edició de la Fundació Banc Sabadell i aquest 2022, coincidint amb l’Any Europeu de la Joventut, designat per la Comissió Europea, també de la Direcció General de Joventut del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya. Del 14 al 20 de juliol, 145 joves talents de la música de múltiples nacionalitats oferiran un total de 24 concerts de música clàssica, antiga, contemporània, jazz i músiques d’arrel en espais emblemàtics de Torroella de Montgrí i l’Estartit.

El Fringe Torroella de Montgrí-L’Estartit continua sent la plataforma referent a Catalunya a l’estiu que dona a conèixer els joves talents musicals. Aquest 2022 serà amb la complicitat de circuits i plataformes musicals consolidades com la Xarxa de Músiques de la Federació de Joventuts Musicals de Catalunya; els guanyadors dels concursos de Joventuts Musicals d’Espanya, el premi del segell Emergent de l’Associació de Festivals de Música Clàssica d’Espanya, Festclásica, la Jove Orquestra i Cor Nacional de Catalunya i l’Académie d’AmbronayEEEmerging+, que des de la seva creació el 1993 ha estat un pas important en el desenvolupament dels joves artistes a l’inici de la seva carrera que són seleccionats per tota Europa. Entre els artistes ara destacats professionals de la música que hi ha passat es troben, entre d’altres, els directors Leonardo García Alarcón i Raphaël Pichon, la soprano Patricia Petibon, la mezzosoprano Karine Deshayes o la violoncel·lista Ophélie Gailard, elegida aquest any directora de l’Acadèmia.

Tots els concerts seran d’entrada gratuïta excepte els de la Jove Orquestra i Cor Nacional de Catalunya i l’Académie d’Ambronay EEEmerging+, que se celebraran a l’Espai Ter, i que seran gratuïts pels socis de Joventuts Musicals i tindran un cost de 5 € per aquells que no ho siguin.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Diagnòstic mèdic al català

Barcelona

Un nou barri que aspira a ser un referent internacional

Sant Adrià de Besòs
Societat

Busquen sostre per als usuaris de l’alberg que tanca a Badalona

Badalona
Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau
Societat

Dilluns s’inicia l’enderroc del Gimnàs Sant Pau

barcelona
Moda

El món mira la moda nupcial que s’exhibeix a Barcelona

Barcelona

Banc Sabadell celebra la setzena edició dels Aces Solidaris

gastronomia

Cap de setmana de festival gastronòmic al Moll de la Fusta

Barcelona
cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona