Societat

Estela assegura tenir el suport d’Elena, del seu equip de treball i de la prefectura

El comissari en cap diu que treballen “de forma conjunta” després de les informacions sobre una crisi entre els comandaments

El comissari en cap dels Mossos, Josep Maria Estela, assegura tenir el suport del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, del seu equip i de la prefectura. “Podeu estar segurs que sense el suport del conseller, del seu equip de treball i de la prefectura no hauria pogut tirar endavant els projectes que necessita el cos”, afirma Estela en un missatge intern al cos. Ho diu després de les informacions aparegudes sobre una crisi interna entre els comandaments, en concret amb Eduard Sallent. Estela fa referència a aquestes publicacions i diu que vol enviar un missatge “clar i inequívoc”. Esmenta diversos projectes que s’han posat en marxa i assegura que es duen a terme “de forma conjunta”. “Com no pot ser d’una altra manera”, ha dit.

El comissari en cap recorda que la seva etapa va començar fa nou mesos i que aquesta està “plena d’oportunitats per al cos” i per als agents. Un període que assegura està marcat per noves promocions d’accés i d’ascens, l’arribada de nous vehicles i uniformes i projectes estratègics relacionats amb nous reptes de seguretat. Entre d’altres, apunta a la transformació digital, la feminització del cos o l’entrada de nous agents que representin la diversitat cultural de Catalunya, així com l’atenció a les víctimes o el pla d’acció contra les violències sexuals.

En un altre moment, recorda que el cos dels Mossos està subjecte a les polítiques públiques i en especial a les de l’àmbit de seguretat i que es treballa per atendre-les “mantenint la governança interna del cos”.

Estela recorda també que durant la tardor-hivern està previst aplicar el nou decret d’estructura del cos i iniciar la selecció de nous comandaments de l’escala superior i executiva. “Ens ajudarà a reforçar-nos encara més”, considera.

Per acabar, fa una crida a continuar treballant “plegats” i agraeix als agents el seu compromís i lleialtat.

Aquest cap de setmana, el director general de la policia, Pere Ferrer, parlava en una entrevista a RAC1 de “visions diferents” i afegia que això “enriquia” el resultat. Ferrer parlava de “dificultats” i assegurava que tant el conseller com ell tenien confiança en el cap del cos i en la prefectura sencera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES
societat

L’Ajuntament reforçarà les línies de bus i ampliarà les restriccions de trànsit al voltant del Park Güell

barcelona
PORQUERES

Fase final de la recollida de propostes dels pressupostos participatius

PORQUERES

Estudien com millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat

girona

Poden tornar a casa un tercer grup de veïns dels blocs desallotjats

badalona
societat

Els veïns d’Alpens voten en consulta popular si el consistori ha de fer una piscina

ALPENS

L'equip de govern reitera el suport a la professora vexada per parlar en català

TERRASSA
economia

Chery i Ebro produiran 150.000 vehicles a l’antiga Nissan

barcelona
medi ambient

El Pirineu occidental, protegit per la bona qualitat de cel nocturn

SORT