Societat

gastronomia

Lluc Crusellas, el millor xocolater del món

L’osonenc ha guanyat el concurs internacional World Chocolate Masters després de tres dies de proves a París davant de candidats de 17 països

L’osonenc Lluc Crusellas, cap de la pastisseria El Carme de Vic, ha guanyat aquest dilluns el prestigiós concurs internacional World Chocolate Masters després de tres dies de proves a París i s’ha convertit en el millor mestre xocolater del món. Segons informa ACN, s’ha imposat entre els candidats de 18 països –Crusellas era el representant de l’Estat espanyol– i feia prop d’un any que es preparava per al repte. De Santa Eulàlia de Riuprimer, Crusellas ha presentat a la competició un elefant de 3 metres d’alt fet amb 200 Kg. de xocolata en la categoria d’escultura gran. El xocolater es va convertir al novembre en el millor xocolater estatal del concurs internacional però era aquests dies a París quan se celebrava la final internacional. En les proves d’aquests tres dies, els concursants han hagut d’elaborar una escultura gran, una de petita, postres, bombó, snack i petit four. La pastisseria El Carme de Vic pertany al grup Pavic i l’Ajuntament feia aquesta tarda una convocatòria a la Casa de Cultura per seguir la final en directe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia