Societat

LLUC CRUSELLAS

MILLOR XOCOLATER DEL MÓN

“Toca fer una pastisseria que vagi més enllà”

Cal fer més pedagogia del món de la xocolata. La cuina està de moda, i a la pastisseria li fa falta una empenta més
Ara mateix s’està incidint molt en la tècnica, la formulació, a entendre el perquè de les coses. És el pal de paller de les futures generacions

Amb tan sols 26 anys, Lluc Cru­se­llas, de Santa Eulàlia de Riu­pri­mer (Osona), ostenta el títol de millor xoco­la­ter del món, després de gua­nyar el títol durant els World Cho­co­late Mas­ters 2022 (WCM), cele­brats a finals d’octu­bre a París, després de com...



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.