Societat

Sis universitats catalanes impartiran un màster en joventut

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila; el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, i la rectora de la Universitat de Girona, Anna Maria Geli, han presentat el màster interuniversitari en joventut i societat, l'únic títol a Catalunya relacionat amb l'estudi de la gent jove, que impartiran de manera rotatòria sis universitats.

Serà l'única titulació oficial de postgrau en matèria de joventut existent a les universitats catalanes i té l'objectiu de reforçar l'àmbit de la formació de les diferents administracions, membres de les associacions juvenils, investigadors socials i, en general, qualsevol persona que tingui una feina relacionada amb la gent jove.

Segons un portaveu de la secretaria de Joventut, que col·labora en la realització i forma part del consell assessor del màster interuniversitari, ha declarat que "cada vegada hi ha més demanda per estudiar temes relacionats amb la joventut".
El màster, que s'impartirà a partir del setembre del curs 2008-2009, està organitzat per sis universitats públiques catalanes, entre les quals hi ha la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Una de les característiques destacades dels nous estudis és el caràcter interuniversitari i semipresencial. Les classes les impartiran rotatòriament les sis universitats organitzadores. Per facilitar la mobilitat dels estudiants, la Generalitat atorgarà una ajuda d'uns 200 euros a cada estudiant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Encarna Jordan, activista independentista, antifeixista i internacionalista

SOCIETAT

Menys incompliments sanitaris en els locals de tatuatges de l’àrea de Barcelona

Barcelona

L’Ajuntament denuncia per primer cop un fons voltor

girona
INFRAESTRUCTURES

Interromput el tren entre Sant Vicenç de Calders i Lleida per un descarrilament

El Vendrell
INFRAESTRUCTURES

Comencen les proves d’integració del tramvia entre Glòries i Verdaguer

Barcelona
HABITATGE

La FAVB celebra l’acord per construir de 1.800 pisos de protecció oficial

Barcelona
SERVEIS

A licitació sis autobusos híbrids de Tarragona per 3,6 milions

Tarragona
SERVEIS

Reforcen la Guàrdia Urbana amb 12 nous agents

Tarragona
La Jonquera

Autorització del parc eòlic Galatea, però només és administrativa

La Jonquera