Societat

Blanes tindrà el curs vinent el seu primer Institut Escola

Serà a l’actual Escola Mossèn Joan Batlle i integrarà totes les etapes: infantil, primària i secundària

El curs vinent s’estrenarà amb una novetat destacada a Blanes: tindrà el primer Institut Escola del municipi. Serà a l’actual Escola Mossèn Joan Batlle, situat a l’àrea d’influència de Ca la Guidó i Mas Florit, al nord del municipi. Ho ha proposat la Generalitat a l’equip educatiu blanenc, que l’ha acollit amb il·lusió per l’incentiu que suposarà per a l’alumnat, a l’integrar totes les etapes d’aprenentatge concentrades en un mateix lloc: infantil, primària i secundària. Tant la directora del centre, Lídia Pastor, com la seva cap d’estudis, Marga Calderon, es mostren engrescades per aquest nou repte. No tan sols perquè sempre s’han caracteritzat per tenir un projecte educatiu singular, sinó perquè esperen que el fet de convertir-se en un Institut Escola faci d’efecte-crida i així atraure nois i noies d’altres barris més allunyats.

Per conèixer de més a prop el nou projecte educatiu el Mossèn Joan Batlle ha programat per aquest proper divendres, 3 de març, una Jornada de Portes Obertes. Les visites es faran en l’horari de tarda, a partir d’1/4 de 4.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia