El Bo.Tic de Corçà i el Castell Peralada aconsegueixen dos sols de la Guia Repsol
La cerimònia es va fer ahir a Alacant i també ha reconegut amb un sol a nou establiments catalans més
Dos coneguts restaurants de l’Empordà, el Bo.Tic de Corçà i el Castell Peralada han aconseguit aquest dilluns dos sols de la Guia Repsol 2023 en una cerimònia a Alacant, segons informa l’agència ACN. El xef Albert Sastregener i la metre i sommelier Cristina Torrent estan al capdavant del primer des del 2017, mentre que el cuiner Javier Martinez coordina la direcció del segon al costat del cap de sala i sommelier Toni Gerez. La Guia Repsol també ha reconegut amb un sol nou restaurants catalans, Aleia, Atempo, Come, Enigma (d’Albert Adrià), Granja Elena, Pur – Impur (de Nando Jubany) i Slow & Low, tots a Barcelona, a banda de Quatre Molins, a Cornudella de Montsant (Priorat), i Er Estrangèr, a Betren (Vielha e Mijaran, Val d’Aran).