Societat

Ajudes de l’Ajuntament de l’Escala als esportistes locals

Està destinada a menors de 30 anys que competeixin a nivell nacional, estatal o internacional i serà de, com a molt, mil euros.

Els ciutadans de l’Escala menors de 30 anys que competeixin en qualsevol modalitat esportiva, ja sigui a nivell nacional, estatal o internacional, tenen dret a una ajuda de l’Ajuntament, xifrada en un màxim de mil euros. La iniciativa l’ha aprovat aquesta setmana el consistori amb l’objectiu de promocionar “l’esport i potenciar la participació dels esportistes locals a l’esport d’elit, així com que aquests esportistes promocionin l’Escala a través de la seva activitat”, ha argumentat l’Ajuntament. Entre els requisits que es demanen per acollir-se a l’ajuda hi ha haver nascut o estar empadronat a l’Escala des de fa un mínim de dos anys i disposar de llicència federativa. Pròximament es farà la convocatòria per presentar la sol·licitud.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia