Societat

A punt una nova Setmana de l’Activitat Física i la Salut de Salt

La dotzena edició de la proposta s’iniciarà el proper 25 de març

El dissabte 25 de març es donarà el tret de sortida a la 12a edició de la Setmana de l’Activitat Física i la Salut (SAFIS) que s’allargarà fins el 30 d’abril amb un programa que ofereix una cinquantena de propostes. Totes les activitats són gratuïtes i ja està confirmada la participació d’uns 3.000 alumnes de les escoles i els instituts del municipi (de P5 a 4t d’ESO). Pel que fa a les novetats d’enguany cal destacar que s’ha inclòs en la programació el nou rocòdrom de la zona esportiva del Pla. Hi haurà fins a set sessions dinamitzades pels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Guia en Medi Natural i Temps de Lleure de l’Institut Salvador Espriu.

També es reprendrà la cursa escolar al Parc Monar després de dos anys aturada amb una participació prevista de 800 alumnes i es recuperen les activitats per gent gran, que amb la pandèmia encara no s’havien pogut tornar a realitzar amb normalitat.

Jesús Vilaplana, regidor d’Esports i Salut de l’Ajuntament de Salt, explica que “any rere any consolidem una proposta com la SAFIS i al pas endavant en la programació que vam fer l’any passat allargant-la durant quatre setmanes, aquest 2023 i afegim novetats i recuperem la cursa escolar”. “Convidem tothom a participar-hi perquè, de ben segur, trobarà alguna activitat adaptada a la seva franja d’edat perquè n’hi ha per a tots els públics. Continuar promovent la difusió dels beneficis que suposa per la salut la pràctica esportiva és l’esperit de la SAFIS i estem molt contents de la resposta que cada any ens trobem, tant amb els participants com amb els col·laboradors”, conclou Vilaplana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia