Societat

Un “ple” de la Diputació amb estudiants de Salt

Alumnes de l’institut Salvador Espriu hi han debatut dues mocions

La iniciativa és un projecte pilot per donar veu als joves

Tretze alumnes de l’Institut Salvador Espriu de Salt han fet un debat a la sala de plens de la Diputació de Girona, seguint les pautes d’una sessió plenària d’aquest ens supramunicipal. Els estudiants s’han assegut distribuïts com si fossin els sis grups polítics representats a la Diputació i han debatut dues mocions relatives als cotxes elèctrics i a la reutilització del plàstic, respectivament. Després d’un intercanvi de punts de vista s’ha aprovat la segona moció. La sessió l’ha presidit el diputat de Desenvolupament Sostenible i Compra Pública, Joan Fàbrega.

Projecte pilot

L’activitat forma part del projecte pilot Escolteu-nos, que ha impulsat la Coordinadora d’ONG Solidàries amb l’objectiu “de donar veu política als joves i facilitar el coneixement de les institucions democràtiques”. La iniciativa la presentaran en la jornada sobre mon local que tindrà lloc el dia 23 a Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia