Societat

La línia C3 funciona amb retards, encara per l'avaria provocada per la tempesta

Rodalies

La línia C-3 de Rodalies, que uneix Barcelona i Vic, acumula des de primera hora d'aquest matí retards de vint minuts, a causa d'una incidència tècnica provocada pel temporal d'ahir a la tarda, quan el servei ja va estar interromput durant més de cinc hores. També hi ha retards a la línia C-4

Segons que ha informat a Efe un portaveu de la companyia ferroviària, els retards en els trens són de fins a vint minuts, tant per als que van en direcció a Vic com per als que des de la capital de la comarca de l'Osona es dirigeixen a Barcelona.

La línia ferroviària de Vic ja va estar sense servei durant gairebé tota la tarda d'ahir a causa d'un fort temporal de pluja i llamps que va afectar el sistema d'electrificació i de comunicacions, especialment a la zona del Vallès Oriental.

Malgrat que Adif va donar per restablerta la circulació en la línia cap a les 21.20 hores d'ahir a la nit, a primera hora d'aquest matí s'ha comprovat que encara fallava el sistema de comunicació entre Granollers i Parets per culpa del temporal d'ahir, cosa que ha originat retards que cada vegada són més prolongats i ja arriben als vint minuts.

En concret, segons ha precisat a Efe una portaveu d'Adif, un cable de comunicació ha quedat sense servei, cosa que provoca que el sistema de control de trànsit en aquesta zona hagi de ser manual.

La línia C-3 és utilitzada en una jornada laboral normal per prop de 20.000 usuaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.