Societat

Automoció i Serveis del Nord-Est presenta a Olot el nou Renault Espace E-Tech full hybrid

La sisena generació de Renault Espace E-Tech full hybrid, Made in Spain, ja ha arribat a Olot, on ja és possible descobrir-ho a les instal·lacions d’Automoció i Serveis del Nord-Est.

“Revolucionari i visionari, Espace sempre ha evolucionat amb el temps. Avui, Nou Espace adopta l’aspecte d’un SUV amb un disseny atlètic i elegant, impregnat d’esportivitat amb l’acabat Esprit Alpine”. Així començava la presentació del Nou Espace el gerent d’Automoció i Serveis del Nord-Est, el sr. Roger Sabaté, davant un nombrós públic, clients i amics del concessionari d’Olot, que no va voler perdre l’oportunitat de conéixer en primícia el Nou Renault Espace.

Fidel al seu ADN i ideal per a llargs viatges, tant en versions de 5 o 7 places, continua sent el model més habitable de la gamma Renault. I aquest és el punt fort. L’elecció molt cuidada de materials i la qualitat d’acoblament i acabat posen en relleu els equipaments de gamma alta, com el sostre panoràmic de vidre, que fa més d’un metre quadrat i és un dels més grans del mercat.

En sintonia amb els temps, Nou Espace E-Tech full hybrid presenta una alta tecnologia tant per dins com per fora. Cuida els seus ocupants a través de la seva connectivitat i de la seva empremta mediambiental reduïda. Més compacte en termes de dimensions exteriors i 215 quilos més lleuger que el predecessor, està equipat amb un motor E-Tech full hybrid de 200 CV molt eficient que vam poder provar en el test de proves que va organitzar Automoció i Serveis del Nord-Est. Una ruta amb sortida i arribada a La Moixina passant per la vall d’en Bas i altres indrets emblemàtics de la comarca de la Garrotxa, ideal per descobrir el bon rendiment d’aquest motor. El baix consum de combustible (4,6 l/100 km) permet una autonomia de fins a 1.100 quilòmetres amb el dipòsit ple. Homologa unes emissions de 106 grams de CO2 per quilòmetre, per això està exempt de l’impost de matriculació.

En aquest test de proves d’Olot també hi va haver la possibilitat de provar el Renault Austral, el nou èxit de la marca francesa en disseny i vendes. El Renault Austral es caracteritza per ser el substitut del Renault Kadjar, oferir una imatge més distingida amb un enfocament familiar, un gran desplegament de tecnologia i comptar amb una gamma mecànica integrada únicament per motors híbrids o microhíbrids.

Nou Renault Espace E-Tech full hybrid acaba d’aterrar a Olot, on ja és possible descobrir-lo físicament a les instal·lacions d’Automoció i Serveis del Nord-Est, ubicades a l’Avinguda Europa, 1, 17800 Olot, Girona.

Després de Renault Austral, Nou Espace E-Tech full hybrid es tracta del segon vehicle del Pla Industrial 2021-2024 adjudicat a la Factoria de Palència.

Versions i equipaments

El Nou Espace E-Tech full hybrid és el model de referència de la gamma Renault en termes de confort, espai interior, equipament de gamma alta, modularitat i lluminositat. Ho demostra amb tres versions molt equipades, mentre que conserva l’ADN de les cinc generacions anteriors.

L’acabat Techno obre la gamma del Nou Renault Espace E-Tech full hybrid amb un equipament de sèrie centrat en la tecnologia i el confort, com els fars LED adaptative vision, el sistema openR link o l’obertura de maleter mans lliures. Aquest acabat es distingeix per una làmina davantera pintada del mateix color que la carrosseria, un marc de finestretes cromat brillant i barres de sostre en alumini setinat. Les llantes són de 19 polzades i la tapisseria és de teixit 100% reciclat.

Els acabats superiors Esprit Alpine i Iconic ofereixen propostes molt diferents. La versió techno esprit Alpine té un aspecte esportiu amb, entre altres coses, una calandra que adopta un patró de quadrats, un interior amb Alcantara® amb repunts blaus i llantes d’aliatge Daytona de 20 polzades.

La versió iconic, que és la versió que es va poder provar al test de proves realitzat a Olot, equipa llandes Effie de 20 polzades. A la vegada elegant i tecnològica, integra insercions de fusta, tapisseria de cuir encoixinat en gris sabre, seients elèctrics de conductor i acompanyant amb memòria i ajustament lumbar i càmera de 360 °.

El sistema 4Control advanced de tercera generació, de sèrie en aquestes dues darreres versions, ofereix un comportament digne d’un cotxe urbà, amb una agilitat i un dinamisme marcats per a un plaer a bord encara més gran.

Nou Renault Espace E-Tech full hybrid s’ofereix de sèrie en configuració de 7 places. Un pack de 5 places està disponible en opció gratuïta pels clients que busquen un maleter molt ampli. Està disponible en sis colors de carrosseria: blanc nacrat, negre brillant, gris pissarra, blau nit, vermell desig i gris pissarra setinat, exclusivament a la versió techno esprit Alpine.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia