Societat

Alaquàs inicia les festes a cor què vols

Les multitudinàries paelles, el mercat Medieval, la Nit Jove Musical i la Cavalcada han estat els punts forts dels primers dies festius

Alaquàs ha iniciat les festes majors amb gran èxit de participació, ja que milers de veïns han eixit aquest cap de setmana al carrer per gaudir de les activitats programades. El pregó del divendres a la nit va deixar pas a un fum d'activitats que van començar dissabte al matí amb el tradicional concurs de paelles organitzat per la Junta Central de Penyes i l'Ajuntament, que enguany ha batut el rècord de participació amb més de 140 paelles inscrites. Ja a la nit, va tindre lloc la Nit Jove: Festival Rock d'Alaquàs oferida pels grups locals Supermosca, Fin de Sed, El Tio la Careta, Godfathers con Puntoycoma i Nomadasquad.

El diumenge a la vesprada, els carrers del municipi es van omplir de música i festa amb la tradicional cavalcada en què van participar un total de 14 col·lectius. L'artesania i l'associacionisme han pres protagonisme també amb el mercat medieval i l'espai associatiu ubicat per la contornada del Castell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.