Societat

Multa a l’amo d’un quad que s’exhibia per Internet

El conductor va fer que s’enregistrés la seva manera de conduir el quad per la Bp-1417 al terme de Sant Cugat

La fatxenderia no té límits per a segons qui, però sí que en té per als Mossos d’Esquadra. La policia ha denunciat un jove per conducció temerària després de descobrir unes imatges que ell mateix havia penjat a Internet, on es veu la seva manera de conduir un quad. L’infractor és Jesús M.L., de 27 anys i veí de Cerdanyola del Vallès, que el 5 de juliol passat va ser denunciat per un delicte contra la seguretat en el trànsit. La policia entén que el jove conduïa el quad amb temeritat manifesta i posava en perill terceres persones.

El conductor va fer que s’enregistrés la seva manera de conduir el quad per la carretera Bp-1417 al terme municipal de Sant Cugat. Després ell mateix va penjar a Internet les imatges on se’l veu conduint sobre dues rodes, fent avançaments perillosos o agafant un revolt a tota velocitat, posant en perill els vehicles que circulaven per la mateixa carretera.

Les imatges van ser vistes per l’Associació Nacional d’Usuaris del Quad, que ho va posar en coneixement dels Mossos d’Esquadra. La filmació va permetre als policies identificar i detenir l’infractor. De l’estudi de les imatges s’ha pogut arribar a la conclusió que van ser gravades el 22 d’abril passat.

Els Mossos no van detenir l’infractor perquè és una persona “plenament identificada”, amb domicili conegut i sense antecedents policials.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.