Societat

societat

El govern estudia com evitar que els propietaris esquivin els topalls al lloguer

S’estan buscant eines jurídiques per impedir que s’ofereixin només contractes temporals, que no han de complir els nous índexs

La consellera de Territori, Ester Capella, vol prohibir abans de les eleccions del 12-M que els propietaris esquivin el límit al lloguer oferint només contractes temporals, que queden fora de la norma. En una entrevista amb l’ACN, Capella assegura que el govern està buscant “les eines jurídiques necessàries” per frenar la fuga de contractes de lloguer permanents al mercat temporal. “És una urgència, perquè veiem a diari com desapareix oferta de lloguer permanent”, assegura la consellera, que lamenta que la normativa estatal deixa Catalunya “a la intempèrie” perquè aquesta qüestió ha quedat sense regular. La consellera tenia la intenció inicial de regular els contractes temporals amb una llei, però la convocatòria electoral ha obligat el departament de Territori a canviar de plans i buscar eines jurídiques alternatives per intentar aprovar els canvis amb forma de decret urgent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia