Societat

Brussel·les reclama 'un cert nombre de precisions' al ministeri espanyol de Foment pel retard del TGV i el caos a Rodalies

CATALUNYA

El ministeri espanyol de Foment haurà de donar a la Comissió Europea 'un cert nombre de precisions' pel retard de l'arribada del TGV a Barcelona i a la frontera francesa i pel caos que les obres estan provocant a Rodalies de Renfe. Així ho ha advertit aquest dimecres el vicepresident comunitari i comissari de Transports, Jacques Barrot, quan se li ha preguntat si l'executiu comunitari investigarà les incidències. Brussel·les 'realment ha d'obtenir per part del govern espanyol, i també del francès, un cert nombre de precisions' que 'probablement es debatran en la cimera francoespanyola que se celebrarà aquest 10 de gener', ha avisat Barrot.

El vicepresident de la Comissió Europea ha anunciat que destinarà 69,75 milions d'euros, des d'aquest 2007 fins el 2013, als treballs de construcció del tram d'alta velocitat entre Perpinyà i Figueres, i 22,86 milions més a les obres de la resta de la línia que unirà Madrid i Barcelona amb la frontera francesa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.