Societat

moda

Giambattista Valli il·lumina Barcelona en la Bridal Night

El dissenyador d’alta costura presenta la seva col·lecció de núvia a la Llotja

La desfilada més especial de la Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) va captivar la passada nit als més de 450 convidats que van gaudir d’un espectacle únic en l’històric edifici de la Llotja de Mar. La Maison Giambattista Valli va celebrar el debut en passarel·la de la seva col·lecció nupcial durant la Bridal Night, la vetllada de gala de l’esdeveniment.

En un espectacle ple d’emoció i elegància, les 30 creacions de Giambattista Valli van brillar amb llum pròpia. Va ser una mostra exhaustiva del concepte de moda nupcial contemporània del dissenyador, que va convidar al seu públic a presenciar la manifestació de la seva visió que encarna l’essència de la individualitat, els somnis compartits i una celebració de l’amor.

La desfilada va comptar amb deu vestits de la tercera “Love Collection”, deu dissenys icònics de la primera i segona “Love Collections” i deu creacions d’Alta Costura, que van inspirar la magnificència i el savoir-faire dels ateliers, allunyant-se dels rituals nupcials clàssics i centrant-se en el significat de les emocions del “moment” i l’alegria de la celebració. Imbuïts de l’excel·lència i l’estètica idíl·lica de la Maison, els vestits de Valli van destacar pel seu aire contemporani, a través de línies netes, volums inoblidables o detalls inesperats, inspirats en les personalitats d’un nou grup imaginari d’amics de Valli. Aquesta combinació del clàssic i el modern atreu a multitud de núvies de tot el món que busquen un vestit de núvia únic, al més pur estil Valli i lligat a la seva pròpia història personal.

El prestigiós dissenyador s’ha mostrat feliç després de la desfilada i ha explicat que “vaig triar Barcelona i la Bridal Fashion Week per al debut de la meva Love Collection 3 perquè és un esdeveniment que atreu a un públic divers d’entusiastes de la moda, dissenyadors, compradors i mitjans de comunicació de tot el món, i em proporciona la màxima exposició global i oportunitats d’èxit”. I afegeix, “a més, l’ambient romàntic i cosmopolita de Barcelona encaixa perfectament amb el tema de la meva col·lecció, que celebra l’amor i el romanticisme”.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L'Ajuntament denuncia l'ocupació per fer-hi un casal de joves del magatzem dels Castellers

SANT CUGAT DEL VALLÈS
GIRONA

Tempesta i calamarsa a la Selva, el Gironès i el Baix Empordà

GIRONA
medi ambient

Denúncia a Fiscalia per la presència d’excavadores a l’Espai Protegit dels Muntanyans, a Torredembarra

Mor un home arran d’una baralla a la Barceloneta

BARCELONA

El Centre de Naixements de l’Hospital de Martorell torna a l’activitat

Martorell
educació

Educació registra més de 2.000 casos de violència escolar aquest curs

barcelona
BANYOLES

Detecten al Pla de l’Estany 50 colònies de gats amb 400 individus

BANYOLES

El 75% dels processos de justícia restaurativa a Tarragona i l’Ebre es van resoldre amb èxit l’any passat

TARRAGONA
judicial

A judici un grup que obligava 26 dones a prostituir-se

TARRAGONA