Societat

Els llibres més gustosos

Joan Roca publica ‘Cuinar el Mediterrani’, Carme Ruscalleda, ‘La paella pel mànec’ i Maria Nicolau, les memòries ‘Cremo!’

Surt el llibre oficial de ‘Cuines’ de Marc Ribas i el xocolater Lluc Cruselles publica ‘Reserva’t per a les postres’

Arriba Sant Jordi i totes les lli­bre­ries estan far­ci­des de lli­bres de cuina. La majo­ria de xefs des­ta­cats del moment han tret lli­bre, igual que els pas­tis­sers i els xoco­la­ters, con­ver­tits tots, del pri­mer a l’últim, en autèntics influ­en­ci­a­dors, en un...

2
llibres
ha publicat ja la cuinera mediàtica Maria Nicolau, una de les estrelles de TV3. Va fer-se famosa pel ‘Cuina o barbàrie’ i ara treu ‘Cremo!’, que es preveu sigui un dels llibres supervendes d’aquest Sant Jordi.
7
estrelles
Michelin ha tingut Carme Ruscalleda (3 pel Sant Pau de Sant Pol de Mar, 2 pel Sant Pau de Tòquio i 2 més ara amb el Moments, que dirigeix mentre que la cuina la porta el seu fill Raül Balam). Acaba de publicar ‘La paella pel mànec’.