Els llibres més gustosos
Joan Roca publica ‘Cuinar el Mediterrani’, Carme Ruscalleda, ‘La paella pel mànec’ i Maria Nicolau, les memòries ‘Cremo!’
Surt el llibre oficial de ‘Cuines’ de Marc Ribas i el xocolater Lluc Cruselles publica ‘Reserva’t per a les postres’
Arriba Sant Jordi i totes les llibreries estan farcides de llibres de cuina. La majoria de xefs destacats del moment han tret llibre, igual que els pastissers i els xocolaters, convertits tots, del primer a l’últim, en autèntics influenciadors, en un...
2
llibres
ha publicat ja la cuinera mediàtica Maria Nicolau, una de les estrelles de TV3. Va fer-se famosa pel ‘Cuina o barbàrie’ i ara treu ‘Cremo!’, que es preveu sigui un dels llibres supervendes d’aquest Sant Jordi.
7
estrelles
Michelin ha tingut Carme Ruscalleda (3 pel Sant Pau de Sant Pol de Mar, 2 pel Sant Pau de Tòquio i 2 més ara amb el Moments, que dirigeix mentre que la cuina la porta el seu fill Raül Balam). Acaba de publicar ‘La paella pel mànec’.