Societat

Suport de la Zona Franca per al centre neurològic per a infants d’AVAN a Terrassa

La fundació Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) ha arribat a un acord amb el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) per obtenir el suport econòmic per fer possible l’espai terapèutic i d’acompanyament per a infants i adolescents que pateixen malalties neurològiques i les seves famílies, anomenat Petit AVAN, a la nova seu que l’entitat està aixecant a l’antiga fàbrica Pont Aurell Armengol, ubicada al carrer Sant Francesc i cedida per l’Ajuntament de Terrassa, amb l’objectiu que entri en funcionament l’any que ve.

La Fundació privada AVAN és una entitat sense ànim de lucre que ofereix suport a pacients d’Alzheimer, Parkinson, ’ictus, els traumatismes cranioencefàlics, els cossos de Lewy, fibromiàlgia, esclerosi múltiples o lesions medul·lars, i també als seus familiar i cuidadores. Atén anualment més de 1.150 persones en el conjunt de seus que té a Sabadell (1.400m2), a Rubí (130m2), a Sant Cugat del Vallès (80m2) i a Castellar del Vallès (90 m2).

El projecte també compta amb el suport econòmic de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Terrassa i els fons europeus Next Generation de la Unió Europea, gestionats a través del Departament de Drets Socials de la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]