Societat

L’Ajuntament de Sant Cugat retira la denúncia contra els ocupes del magatzem de la colla castellera

El col·lectiu La Causa va abandonar dilluns les instal·lacions de la rambla Can Mora

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha retirat aquest dilluns la denúncia interposada el 2 de maig contra l’ocupació del magatzem dels Castellers de Sant Cugat, de propietat municipal. Segons exposa el consistori, la Policia Local ha comprovat que ja no hi ha cap indici d’ocupació del local, situat a la rambla Can Mora. L’espai havia estat ocupat a finals d’abril pel col·lectiu La Causa, que en reivindicava l’ús públic de les instal·lacions, que consideren abandonades perquè els castellers només les usen com a magatzem però no com a local social. Aquest dilluns passat, però, La Causa i la colla castellera van emetre un comunicat conjunt on segellaven la bona relació entre els dos col·lectius i s’anunciava la fi de l’ocupació.

Al text, La Causa i els Gausacs ressalten que “no hi ha hagut cap conflicte” entre ells. Des de la colla castellera es remarca que la voluntat és que el local de Can Mora pugui estar “al servei del poble i les entitats” però lamenten que l’espai té un estat “insalubre” degut a humitats, filtracions, aigües fecals i constants inundacions.

“Volem un Sant Cugat ple de vida, amb teixit comunitari, associatiu, popular i tradicional”, defensen els dos col·lectius.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia