Societat

gastronomia

Totes les hamburgueses a Montjuïc

Ha començat The Champions Burger, un festival de les hamburgueses itinerant per l’Estat

El públic pot participar a la tria de la “Millor hamburguesa d’Espanya”

Ha començat ha Montjuïc, en un espai de la Fira de Barcelona, la cinquena edició de The Champions Burger, el conegut festival de les hamburgueses itinerant – de febrer a novembre visitarà 16 ciutats de l’Estat – el públic del qual amb el seu vot triarà la “Millor hamburguesa d’Espanya” . El públic de Barcelona escollirà les seves representants per a la final estatal. Per aquest festival barceloní l’any passat hi van passar més de 220.000 visitants.

El festival és d’entrada lliure, va començar ahir dimecres i durant 12 dies més de 25 hamburgueseries competiran per ser les millors i aconseguir la nominació de representant per a la final estatal.

Amb les seves food trucks ofereixen les seves propostes per tal que els assistents puguin provar una àmplia varietat de tipus d’hamburgueses gourmet, des de les més clàssiques fins a les més innovadores, creatives, avantguardistes i d’autor, preparades amb les millors carns seleccionades certificades, pans artesans i productes frescos de primera qualitat.

Alguns dels restaurants que preseten les seves hamburgueses son : Soul Coffee Beer, Gottan, Circo, El Tarantín Chiflado, Vacarnal, The Berty’s, Nola Smoke, Umbrella, Torriko, Asado Burgers, The Ranch Smoke House, Folks, La Burguesa, Double Biere, Acero, La Muralla, Jenkin’s, Guinness Burger i Moflete, entre d’altres.

Per acompanyar les hamburgueses, també hi haurà les food trucks de Cheeck’s (un nou concepte especialitzat en pollastre fregit) i Ybarra truck (amb patates fregides). Per als més llaminers, dues propostes dolces: pastisseria Ioan (dònuts) i Las Torres de Ciriaco (pastissos de formatge).

La “Millor hamburguesa” en una final, que se celebrarà a la tardor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia