Societat

Comencen la reparació al pont de la carretera C-17 sobre el riu Freser

El Departament de Territori ha començat els treballs de reparació al pont de la carretera C-17 sobre el riu Freser. Aquests treballs s’estan duent a terme en el punt quilomètric 95+300 de la C-17, al municipi de Ripoll.

Concretament, les obres consistiran en el sanejament del formigó, sorrat, passivació d’armadures, regeneració amb morter R4; sanejament de l’obra de fàbrica; reposició de les juntes; impermeabilització del tauler; reposició amb una nova capa d’aglomerat asfàltic; i neteja de la zona d’obra.

Les afectacions al trànsit, durant tot el termini d’execució de les obres, implicaran l’estretament de la via al pas per sobre del tauler, tot mantenint els dos sentits de circulació. No obstant, a les actuacions d’impermeabilització, estesa d’aglomerat i reposició de juntes serà necessari tallar un carril al trànsit de forma permanent (les 24 h) i establir un pas alternatiu de vehicles. Aquesta restricció tindrà una durada de dues setmanes.

Està previst que les obres durin 8 setmanes i estiguin totalment acabades abans del 13 d’agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia