Societat

societat

Prop d’un milió d’euros per a 29 entitats socials de la demarcació

La Convocatòria de Projectes Socials Catalunya 2023 de la Fundació “la Caixa” ha seleccionat 29 iniciatives d’entitats de la demarcació de Girona, les quals rebran una aportació de 974.480 euros per atendre 7.399 persones. Aquestes iniciatives estan repartides en dotze localitats i Girona és la que concentra més projectes. En concret, Girona en té 10; Banyoles, 4; Figueres, 3; Olot. Salt i Sant Feliu de Pallerols, 2 i Lloret de Mar, Palamós, Ripoll, Roses, Sarrià de Ter i Serinyà, 1. Els diferents projectes seleccionats en aquesta nova edició de la convocatòria s’emmarquen en un dels set àmbits d’actuació: pobresa i inclusió social, persones amb discapacitat o trastorn mental, inserció sociolaboral, salut i malaltia, gent gran, acció social i convivència i interculturalitat.

“Les entitats tenen un paper fonamental en el teixit social de Girona i des de la Fundació “la Caixa” els seguim donant suport per estar més a prop de les persones en situació de vulnerabilitat. En aquest sentit, amb la resolució d’enguany de la Convocatòria de Projectes Socials a Catalunya volem impulsar el màxim nombre de projectes desenvolupats a la província que impactin en les persones que més ho necessiten”, va destacar el director general de la Fundació “la Caixa”, Antoni Vila Bertrán, durant la presentació de la resolució de la convocatòria que va tenir lloc ahir a l’Espai Fundació ”la Caixa” Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia