Societat

OLOT

Inauguren un jardí terapèutic al barri de Sant Miquel

Els veïns del barri de Sant Miquel van inaugurar dissabte passat, coincidint amb les festes de primavera, un jardí terapèutic comunitari al costat del casal. El projecte ha estat iniciativa de l’Associació veïnal, les cosidores, el menjador social, la fundació CEPAIM, tècniques del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i veïns. Conjuntament han dissenyat el jardí i han iniciat le primeres fases per poder fer realitat la construcció d’aquest nou espai.

El jardí terapèutic ocupa un petit terreny al costat del casal del barri que fins fa poc estava en desús. L’espai està pensat per ser punt de trobada de veïns, que hi podran gaudir de la natura o conèixer-se entre ells. Per fer realitat el projecte, els seus impulsors es van organitzar en grups de treball i van dividir les tasques. Fins que estigui del tot realitat, es trobaran dos matins cada setmana per repintar el mural, acabar de fer la tanca o plantar flors. El jardí terapèutic estarà obert a tothom i s’ha batejat amb el nom de L’espiralet de Sant Miquel, un nom escollit de manera participativa per totes les persones que s’han implicat en la creació d’aquest espai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia