Societat

enogastronomia

IV Ruta Gastronòmica DO Penedès a Vilanova i la Geltrú

Vint-i-tres cellers i vuit restaurants ofereixen tasts dels productes de proximitat i els vins de la comarca

Demà comença la 4a Ruta Gastronòmica DO Penedès a Vilanova i la Geltrú en la que hi participen 23 cellers que, durant quinze dies i seguint un calendari, donaran a conèixer el seu producte en vuit restaurants diferents. La idea és que els vins i escumosos de la DO Penedès es maridin amb les propostes gastronòmiques d’alta gamma dels restaurants de la capital del Garraf seleccionats. La ruta té l’objectiu de promoure els productes de proximitat i a la vegada donar suport als elaboradors i els restauradors, reivindicant que els vins dels cellers de la DO Penedès també s’elaboren al Garraf.

Els cellers que participen en aquesta ruta son Estel d’Argent, Giró Ribot, Bodegues Pinord, Finca Viladellops, Ramon Canals, Can Lleó de Vilanoveta, Molí Parellada, Propietat d’Espiells (J&C), Cellers Avgvstvs Forvm, Celler Mas del Vidre, Vins de Foresta, Aymar, Celler Puig Batet, Joan Segura Pujadas, Loxarel, Cellers Domenys, Albet i Noya, Jean Leon, Llopart, Família Torres i Alsina & Sardà. Per la seva banda, els restaurants on es faran els tasts son Genito, el Marabanda, La Daurada , L’Hac, l’Infinit, La Cova del Foc, La Gambarrada i Ceferino .

La DO Penedès treballa amb l’objectiu de desenvolupar iniciatives encarades a reivindicar i a fer conèixer la qualitat i el prestigi dels vins que s’elaboren al Penedès, sobretot al públic final. Aposta per la difusió dels vins Penedès, així com en la potenciació de la seva presència en les cartes dels restaurants locals. I per últim també reivindica el fet que la DO Penedès també forma part del Garraf, ja que són molts els cellers i les vinyes de la Denominació d’Origen que se situen en aquesta part del territori.

Cada experiència té un preu d’entre 50 i 60€ i per reservar taula cal trucar al restaurant on se celebrarà el sopar. La IV Ruta Gastronòmica DO Penedès compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Gremi de Restauració de Vilanova i la Geltrú, la revista Tot ho Sap i l’empresa de copes NetGlass.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia