Societat

Obre, al centre, una botiga de la marca Beatriz Furest

La marca catalana de moda femenina Beatriz Furest ha inaugurat una botiga al centre de Girona. El local, de 90 metres quadrats, està ubicat al carrer Santa Clara i la seva posada en funcionament ha generat 3 llocs de treball. Obre de dilluns a dissabte i comercialitza roba, calçat i accessoris.

La companyia disposa actualment de 13 punts de venda, també està present a Barcelona, Madrid, Bilbao, Màlaga, Sant Sebastià, Santander i València, i preveu expandir-se properament amb la creació de nous establiments. Impulsada per les germanes Beatriz i Carlota Furest, ambdues inspirades per l’experiència d’una llarga tradició familiar pel que fa a la moda i noves tendències, la marca elabora totes les peces de roba a Catalunya i el calçat a Alacant. Distribueix els seus productes a bona part d’Europa, principalment a França, tot i que també als Estats Units i al Japó. La voluntat a curt i mitjà termini és augmentar la seva presència en el mercat asiàtic.

Carlota Furest, copropietària de la companyia, explica que “la nostra marca és molt catalana, molt mediterrània, i connecta perfectament amb la gent de Girona, una ciutat que ens agrada moltíssim. Una part de la clientela que ve a les botigues de Barcelona prové d’aquí i per això hem decidit fer el salt i obrir-hi una botiga. Coincideix amb el moment impressionant de Girona a tots els nivells, com ara el turisme, la gastronomia i la moda. Esperàvem una bona acollida però la primera impressió encara és més positiva del que imaginàvem. Creiem que venir aquí ha estat un encert i esperem que el recorregut sigui llarg”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.