Societat

OCI

La Fira Modernista pren la Diagonal

La mostra gastronòmica i comercial de l’Eixample funcionarà tot el cap de setmana

La Fira Modernista i Comercial de Barcelona, que cada any se celebra a cavall dels carrers Bruc i Girona presenta una novetat i és la presència de parades de comerciants al tram central de l’Avinguda Diagonal. Aprotitant que aquest bulevard es troba encara tallat per les obres d’ampliació del tramvia fins a Verdeguer, els organitzadors de la Fira han optat per ocupar-ne un tram destinat als petits artesans.

La 18ª edició de la Fira Modernista s’ha obert avui al públic i es podrà visitar fins diumenge. Té com a principal característica la caracterització amb personatges d’època dels comerciants que, per uns dies, treuen els seus negocis al carrer. La mostra es completa amb una àmplia oferta de gastronomia i actuacions musicals.

La fira funciona com una petita festa major amb activitats diverses, algunes de les quals ja s’han dut a terme en dies anteriors i altres es celebren més endavant. Entre aquestes activitats destaquen exposicions, xerrades o l’obertura d’espais singulars que es poden visitar de foraa excepcional. Un d’aquests és el refugi anti aeri de del carrer Bailèn 38 i que es podrà visitar els dies 28 i 29 d’aquest mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia