Societat

La Bravíssima agrupa 300 personalitats en un esdeveniment solidari

Aquest divendres 24 de maiges va celebrar a l’Hotel Sant Pere del Bosc, a Lloret de Mar l’esdeveniment solidari La Bravíssima. La trobada, organitzada per Eurofirms Foundation, ha reunit a més de 300 personalitats amb l’objectiu de promoure aliances entre persones referents de diferents sectors per a aconseguir projectes i propòsits comuns a favor de la inclusió laboral de les dones amb discapacitat. Durant la celebració de La Bravíssima es van recaptar fons que es destinaran a finançar el programa formatiu Bootcamp Inclusiu d’Eurofirms Foundation: una formació de 12 setmanes en desenvolupament web per a dones amb discapacitat, amb el qual s’afavorirà el seu lideratge i incorporació en un sector tan significatiu com les TIC.

Durant l’esdeveniment, es van desenvolupar activitats i xerrades per a potenciar els atributs del lideratge femení – com la resiliència, la capacitat d’empatia i el foment del treball en equip – i per a fomentar la participació de les dones en el món STEM. A l’esdeveniment solidari, van acudir algunes personalitats com Marc Gasol, acompanyat de la seva dona Cristina Blesa, Sor Lucía Caram i la política Maria Eugènia Gay Rosell. Del sector cultural, també han assistit la dibuixant Pilarín Bayés, la periodista Ruth Jiménez i les arquitectes Luisa Badia de L35 Architects i Anna Bach de Bach Arquitectes. D’altra banda, dins de l’àmbit comercial també han assistit, Ginés Gorriz, director de l’empresa Minim i Marc Pérez, directiu de l’empresa d’il·luminació Simon entre d’altres.

Els assistents van poder seguir les intervencions de l’Ona Carbonell, medallista olímpica i mundial en natació sincronitzada i presidenta de la Comissió de Maternitat i Esport del COE; Karina Gibert, Degana del Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya i directora del centre de recerca Intelligent Data Science & Artificial Intelligence (IDEAI-UPC); i, Joana Amat, empresària i presidenta de FIDEM i COPERSONA. A més, Carme Ruscalleda, única xef del món amb set estrelles Michelin, ha estat l’encarregada de dissenyar el menú gastronòmic pensat especialment per aquesta edició de La Bravíssima. Així mateix, les postres l’ha ideat per a l’ocasió Patricia Schmidt i Christian Escribà, reconegut pastisser que ha complementat el menú amb el toc dolç.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia