Societat

Un detingut i desenes de denunciats, en diversos controls de trànsit a Figueres

La Guàrdia Urbana de Figueres ha detingut a una persona per un presumpte delicte contra la salut pública per tinença il·lícita de substàncies. La Policia Local ha interposat, a més, una sèrie de denúncies a conductors que infringien la normativa viària i que van ser enxampats aquest divendres a la tarda en controls de trànsit a diferents punts de la localitat. També s’han interposat denúncies per tinença de drogues i, en una inspecció en el marc de la campanya d’inspecció d’establiments conflictius de la localitat, s’han interposat quatre denúncies per aquest delicte i dues més per incomplir l’ordenança de tinença d’animals de raça perillosa.

A la nit, en el marc de la campanya d’inspecció d’establiments conflictius, es va procedir a l’entrada en un bar del barri de l’Eixample. D’aquesta actuació es van posar quatre denúncies per tinença de drogues, dues per incomplir l’ordenança de tinença d’animals de raça potencialment perillosa i es va obrir una acta administrativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia