Societat

successos

El mort en l’incendi de Badalona l’investigaven per un assassinat

El jutjat confirma que la víctima estava investigada per la mort d’un home de Vic, el cap del qual es va trobar prop de Can Ruti

El jutjat d’instrucció número 2 de Badalona ha rebut oficialment la identificació de l’home que va morir dimarts en un incendi al carrer Granada de Badalona i ha confirmat que es tracta d’una persona que estava investigada en un procediment obert per la mort violenta d’un altre home, en una causa que s’instrueix al jutjat d’instrucció número 4 de Badalona i que està declarada secreta. El 7 de març es va localitzar a la muntanya de Can Ruti de Badalona el cap d’un home que va resultar el veí de Vic Joan Pere Maduell, desaparegut des de finals de gener. La resta del cos va ser localitzat al barri de Gràcia de Barcelona.

A més d’aquesta imputació, l’home mort tenia un llarg historial policial. Segons dades de la Guàrdia Urbana, acumulava fins a dinou detencions per robatoris amb violència o intents d’assassinat. Els veïns expliquen almenys dos episodis recents i asseguren que va intentar matar el veí del segon i va atacar també la veïna del primer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia