Societat

Tres dies d’humor en català al primer festival Riures

Tres dies seguits d’espectacles d’humor 100% en català a la Costa Brava. Això és el que proposa la primera edició de Riures, el Festival d’Humor de Calonge i Sant Antoni que neix amb la voluntat d’esdevenir una cita anual imprescindible per als amants de l’humor i de la cultura catalana. Aquesta primera edició tindrà lloc del 2 al 4 d’agost al Parc del Collet, on actuaran reconeguts noms de l’escena humorística catalana com Pep Plaza, Judit Martín, Txabi Franquesa, Joan Pera o Peyu.

“Riures és un festival que neix aquest any amb vocació de futur. És el primer i únic festival d’humor en català a la Costa Brava. Calonge aposta amb Riures per fer país i fer cultura, ara també a través de l’humor. Serà en un marc incomparable, amb el mar als peus del parc del Collet”, ha afirmat l’alcalde de la localitat Jordi Soler durant la presentació, aquest dilluns, de Riures. Al seu torn, Fel Faixedas, director del festival , ha destacat: “Riures presenta en aquesta seva primera edició per 6 artistes consolidats i una oferta per a públics de totes les edats. Un festival de qualitat artística en un entorn incomparable, al servei de la cultura catalana”.

Programació diversa

Riures oferirà una programació prou àmplia i diversa per atraure públics de totes les edats. Al llarg de tres dies consecutius, de divendres 2 a diumenge 4 d’agost de 2024, passaran pel festival noms destacats de l’escena humorística catalana actual com Judit Martin i Jordi Soriano (Dos que improvisen), possiblement la parella més potent de la improvisació a casa nostra; Txabi Franquesa (Escocía ), un gegant de l’humor que ho ha petat a Barcelona; Pep Plaza (Auto ficció ), riure assegurat amb el millor imitador del país; PEYU (La niña bonita ), el nou espectacle d’en Peyu per riure com mai; Joan Pera (Una estona amb Joan Pera ), un incombustible de l’humor i el més estimat. L’obertura del festival anirà a càrrec Carles Xuriguera i Fel Faixedas (Festa Grossa ), amb la inauguració més boja que puguis imaginar.

Les entrades, que tenen un preu de 18 euros, es troben ja a la venda al web www.riures.cat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

La piscina municipal, inservible durant 10 dies, arran de les fortes pluges

Balaguer
societat

La Caixa i la Fundació Jordi Comas Matamala s'uneixen per dur a terme accions socials

girona
societat

SATSE condemna l’agressió contra diversos professionals a l’Hospital de Terrassa dimecres passat

Barcelona
societat

Les obres del Bus Ràpid entre Salt i Girona començaran de manera imminent

salt
societat

Aproven la suspensió de noves llicències comercials al Nucli Antic

olot
INFRAESTRUCTURES

Can Fèlix de Palol ja té el seu projecte

PALOL DE REVARDIT
societat

Restablerta la circulació de trens entre l’Ametlla de Mar i Vinaròs afectada per les fortes pluges

Barcelona

Només hi estan de passada

Girona

Nous “ajustos” d’estiu en un model sanitari que cal revisar

Barcelona