Societat

gastronomia

Festival de carn i graella al Moll de la Fusta

Hi participa un dels millors xefs experts en graella argentins, Pablo Rivero, del restaurant Don Julio de Buenos Aires

El xef argentí Pablo Rivero, del restaurant de Don Julio de Buenos Aires, reconegut internacionalment pel seu treball a la graella i el seu enfocament en la cuina de foc i guardonat recentment com el millor restaurant en la llista 101 Best Steak Restaurant 2024 és un dels participants en la segona edició del Meat&Fire, el festival de carn i graella que es fa aquest cap de setmana al Moll de la Fusta.

El festival és un esdeveniment gastronòmic que reuneix els millors xefs i amants de la carn i la graella de tot el món. A més a més de Pablo Rivero també es podran provar les carns a la graella fetes pels també argentins Javier Brichetto de Piantao i Mecha Ferraro, de Franca, el japonès Hideki Matsuhisa del estrellat KOY Shunka, de Ciutat Vella, i els xefs Mikel Lz de Viñaspre, de Sagardi, organitzadors de la cita culinària, i Rafa Zafra, que té el projecte de carn Rural, o Manu Yebras ,de Chicken and Fish.

També hi ha espai per a les dones graelleres, com Genevieve Taylor, una experta del foc londinenca i fervent defensora del consum conscient o onscient, és una d’elles. Paloma Ortiz, nascuda a Mèxic i precursora dels sabors del seu país d’origen.

Des d’avui divendres i fins diumenge els visitants podran gaudir d’una àmplia varietat de talls de carn, plats a la brasa, artesans del sector i una diversitat d’activitats i ponències. Aquestes sessions estan dissenyades perquè els visitants aprenguin noves tècniques culinàries, descobreixin els secrets de la graella i millorin les seves habilitats a la cuina. A més, tindrem la oportunitat de conèixer experiencies úniques del mon rural, aventureres moltes, que recuperen el entorn i les arts tradicionals de cria i pastoratge.

En el Meat & Fire també hi haurà espectacles musicals en viu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia