Societat

llançà

La ginebra empordanesa Noray, premiada en el certamen IWSC

La Ginebra Noray, elaborada per Costa Brava Distillery, ha guanyat la medalla de bronze a l’International Wine & Spirits Competition (IWSC), un certamen considerat el més prestigiós del món en l’àmbit dels vins, licors i destil·lats. En el tast a cegues, la ginebra Noray ha rebut una puntuació de 87 punts sobre 100. Segons explica Costa Brava Distillery en una nota de premsa, aquest reconeixement és un “testimoni de l’ardu treball, dedicació i passió que li dediquem tot l’equip de la destil·leria”.

“Estem increïblement orgullosos de rebre aquest reconeixement a l’IWSC, on es presenten destil·leries i cellers de més de 90 països de tot el món, i ser un dels guanyadors amb una nota tan alta, ens enorgulleix i ens empeny a seguir fent-ho com fins ara i millorant dia a dia” afirma Gerard Ruiz, propietari i fundador de Costa Brava Distillery, amb seu a Llançà. “La nostra missió sempre ha estat capturar l’essència de la Costa Brava a cada ampolla de NORAY, i aquest premi és una validació al nostre esforç”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia