Societat

mobilitat

Retards i alguna cancel·lació a l’aeroport per la forta tempesta

L’aeroport de Barcelona-El Prat ha patit durant tot el dia, nombrosos retards en vols i alguna cancel·lació per la forta tempesta. El nucli tempestuós s’ha situat durant tot el matí davant de mar –de les 07.30 hores a les 12.00 hores– i ha impedit enlairaments i aterratges de gran part de les aerolínies a l’aeroport del Prat. Els retards, que encara s’arrosseguen aquesta tarda, han estat generalitzats amb demores d’entre una i quatre hores.

Per exemple, un vol d’Austrian amb destí Viena amb sortida prevista a les 09.30 hores s’ha acabat enlairant a les 13.10 hores. O un vol d’Easyjet cap a Londres-Luton, amb sortida prevista a les 10.50 hores, s’ha posposat a les 13.05 hores. Vueling ha hagut de cancel·lar diversos vols i reubicar els passatgers en d’altres avions amb la mateixa destinació.

Un tercer avió de KLM cap a Amsterdam que havia de sortir a les 11.10 hores s’ha acabat retardant fins a les 13.45 hores. Pel que fa a les arribades, també hi ha hagut fortes demores: un Vueling procedent d’Amsterdam amb arribada a les 09.20 hores s’ha acabat programant per arribar a Barcelona a les 14.10 hores i un altre vol de l’aerolínia provinent de Bolonya amb arribada prevista a les 10.45 hores s’ha retardat fins a les 13.26 hores.

Aena confirma que la causa de les afectacions és aquesta tempesta, que perjudica una àrea molt extensa al Mediterrani fins al control de Marsella– i recomana als usuaris que consultin l’estat de seu vol amb la companyia aèria. A partir de les 13.00 hores, la situació meteorològica ha millorat al Prat i s’esperava que progressivament es recuperessin els horaris de la majoria de vols, tot i que algunes incidències encara perduren.

Un vol que havia d’anar fins a Milà-Malpensa a les 11.30 hores ha estat reprogramat per a les 17.35 hores, sis hores més tard, però la majoria de retards són d’entre mitja hora i una hora per a destinacions com Miami, Düsseldorf, París i Roma. Pel que fa als vols que han d’aterrar al Prat, hi ha demora en un Ryanair procedent de Jerez de la Frontera, un Vueling de Milà-Malpensa i un Iberia provinent de Lisboa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Pescadors del Cap de Creus s’alien per millorar la comercialització

roses
MEDI AMBIENT

El Maresme exigeix més ajudes per afrontar l’estat crític dels boscos

Mataró
societat

Un jutjat revoca l’acord de l’Ajuntament de Barcelona per reformar la Via Laietana

Barcelona
societat

Planten 500 noves plàntules de posidònia al Cap de Creus

el port de la selva
economia

La Generalitat executa un 87% de les inversions pressupostades

barcelona
societat

El Park Güell només vendrà entrades online a partir de l’1 de juliol

Barcelona
Olot

Compren una antiga tèxtil per consolidar una illa educativa

Olot
Olot

La Plataforma Protegim el Volcà Montsacopa rep el suport de tres associacions de veïns

Olot
SOCIETAT

Els col·lectius LGTBI de Barcelona reclamen la superilla 28 de Juny

Barcelona