Societat

La fira Manga&Còmic torna del 28 al 30 de juny

Torna la fira Manga&Còmic de Calonge i Sant Antoni, que omplirà d’ambient al castell de Calonge el divendres 28, el dissabte 29 i el diumenge 30 de juny. Es tracta d’una fira pensada per als fans del manga, l’anime, la ciència-ficció i la fantasia, que tindrà diverses parades de productes d’aquests gèneres, però també amb una extensa programació d’activitats.

“Aquesta és una aposta molt important que va néixer vinculada al projecte Calonge, poble de llibres, però que ja té una entitat pròpia i està plenament consolidada”, ha explicat aquest matí el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, Arturo Prades, durant la presentació de la fira. Per la seva banda, Ivan Carrasco, director de Manga&Còmic, ha comentat que “amb tot l’orgull del món, podem dir que organitzem un esdeveniment friqui, on comptarem amb tota classe d’activitats molt de moda dins el món friqui actual i per a tots els públics, ja que aquest és un món molt ampli”.

Moltes activitats

A banda de les parades, aquests dies, també hi haurà concerts amb els grups i cantants Freak&Do, La Kame band, Wild Challengers, Nía catano, Bunny Kaisui, Vinsmoke Oscar; balls de J-pop i K-pop amb K-Pop Girona, Stardrop, D’Angels Duo, Nighthawk Crew i Kirara Projecte; xerrades amb els actors de doblatge Jose Posada, Marta Rodríguez i David García; presència d’autors de còmic, com Cels Piñol, Kim, Aitor Prieto, Francis Portela i Juan Samu; a més d’altres atractius com una rèplica a mida real de l’Ecto1, el cotxe de “Caçafantasmes: més enllà”, un concurs de cosplay, zona de jocs, exposicions d’artistes, marxandatge, food trucks... I diverses sorpreses més que es faran públiques quan s’acosti la data.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia