Societat

societat

El telèfon d’emergències atén 91 trucades per la pluja

Els Bombers reben 22 avisos, la majoria per caiguda d’arbres i inundacions d’habitatges

Protecció Civil manté activa l’alerta del pla Inuncat per pluges intenses a partir del migdia

El telèfon d’emergències 112 ha registrat 91 trucades per les precipitacions. La majoria s’han concentrat al Barcelonès (75%) i el Baix Llobregat (9,52%). Per municipis, Més de la meitat de les trucades provenien de Barcelona, seguit de l’Hospitalet de Llobregat, Badalona i Castelldefels. D’altra banda, els Bombers han rebut 22 avisos a causa de les pluges entre les vuit del vespre de dimarts i les vuit del matí d’aquest dimecres. La majoria d’aquestes estan relacionades amb caigudes d’arbres a la via pública, inundacions en habitatges i algun despreniment. Les comarques més afectades han estat el Baix Llobregat, el Barcelonès i els vallesos. A banda, també hi ha hagut algun incident puntual al Maresme, concretament a Argentona, on s’ha desplomat un arbre.

Protecció Civil manté activa l’alerta de l’Inuncat per les pluges intenses previstes a partir d’aquest migdia i durant la tarda. Segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), es pot superar el llindar de 20 mm en 30 minuts a la meitat nord de Catalunya, amb més probabilitat a les comarques del Berguedà, la Garrotxa, el Lluçanès, Osona i el Ripollès.

Protecció Civil la va activar dimarts a la tarda la fase d’alerta del pla Inuncat per la previsió de pluges intenses a partir de la nit. La previsió era que l’episodi comencés pel Tarragonès, el Baix Penedès i el Garraf i que s’allargui aquest dimecres a bona part del territori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia