Societat

Dues-centes persones participen a la Festa de la Psicologia Gironina

El monestir de Sant Feliu de Guíxols va acollir, el passat 7 de juny, la la tradicional Festa de la Psicologia Gironina, una reunió informal de psicòlegs i psicòlogues per retre homenatge a la professió i que va reunir a més de 200 persones.

L’acte va comptar amb la participació institucional del Sr. Guillermo Mattioli, Degà del COPC, el President de la Delegació Territorial de Girona, Dr. Àngel Guirado, i les representacions de les Juntes de Govern i Territorials de Girona, Tarragona i Lleida. El Sr. Josep Melcior Muñoz, com a primer tinent d’alcalde, va assistir en representació de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. També van assistir a la festa una representació de les fundacions Drissa i Els Joncs, així com dels col·legis d’Infermeria i de Fisioterapeutes de Girona.

La festa també va fer públics els articles guanyadors que han participat en la XXXV edició del Concurs Literari d’Articles de Psicologia “Lluís Maruny” de la Delegació de Girona del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. El primer premi, dotat amb 600 euros, se’l va emportar l’article “Martina con A de Aspie”, de Sonia Gil Viartola.

Després de l’entrega de premis, va arribar el moment del reconeixement d’aquelles persones professionals que compten amb més de 25 anys d’experiència, les paraules del que ha estat la professió per a elles i la benvinguda a les noves persones col·legiades.

A continuació, i fruit d’un conveni de col·laboració entre els Estudis de psicologia de la UdG i la Delegació de Girona del COPC, es va donar pas a un projecte que s’està elaborant, el Mapa web dels Serveis d’Atenció Psicològica de les comarques gironines, i que pretén oferir informació a la societat sobre els serveis d’atenció psicològica a la província, facilitar als professionals de la psicologia el coneixement i la coordinació amb altres professionals per crear xarxes o derivar casos i el coneixement de l’entramat de serveis de psicologia existents al territori entre l’alumnat de psicologia.

Per finalitzar la vetllada, la Delegació de Girona del COPC va organitzar un sopar-ball, per tal de cloure la celebració de manera distesa i lúdica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia