Societat

350 activitats per disfrutar aquest estiu als barris gironins

L’Ajuntament de Girona ha programat al voltant de 350 activitats repartides per diferents barris aquest estiu. Les propostes començaran aquest cap de setmana i s’estendran fins al 30 de setembre. Un programa ampli que reuneix totes les activitats dels centres cívics i dels equipaments culturals i juvenils de la ciutat. L’oferta va des de cursos d’estiu, jocs a les places i caminades fins a espectacles i concerts (moltes activitats requereixen inscriure’s prèviament a través del web girona.cat/agenda ).

“A l’estiu la cultura segueix ben viva perquè a Girona la cultura està activa tot l’any i busca arribar a tots els barris i que tots els veïns i veïnes de la nostra ciutat la gaudeixin al màxim”, ha afirmat el tinent d’alcaldia i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Girona, Quim Ayats i Bartrina.

Per la seva banda, la tinenta d’alcaldia i regidora de Servei a les Persones de l’Ajuntament de Girona, Núria Riquelme i Zurita ha destacat que “la programació d’estiu és producte de la interacció entre col·lectius, inquietuds i necessitats dels barris. En gran part, la programació és fruit de les associacions amb iniciativa social que proposen, coordinen, col·laboren o lideren més de 200 activitats, donant vida i reforçant l’entramat social de cada barri”.

A Santa Eugènia i Can Gibert del Pla destaquen els jocs a les places; a Pont Major, les visites guiades sobre modernisme i les fonts que faran els mateixos veïns i veïnes; a Pedret, els monogràfics de ceràmica; a l’Esquerra del Ter, el festival Undàrius de cultura popular i tradicional de Girona; a Sant Narcís, els tallers d’estiu a la plaça d’Empúries i les jam-session; al Barri Vell, el sopar de Sant Corneli; a Girona Est, els “Dimecres joves”, un espai de trobada per a joves a partir de 14 anys al voltant de temàtiques ben diverses, i a Pla de Palau – Sant Pau, el festival i mercat d’art “SingulAr” i un cinefòrum.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia