Societat

Societat

L’Ajuntament de Badalona retalla l’horari de les terrasses del front marítim

La mesura entrarà ja en vigor aquest estiu

El govern de Xavier García Albiol reduirà en una hora l’horari de terrasses a la Rambla, el passeig Marítim i el carrer de Santa Madrona. Es tracta del front marítim de la ciutat. La mesura s’aplicarà del març a l’octubre i té l’objectiu, afirmen, “de fer compatible el descans dels veïns amb l’activitat dels establiments de restauració.” Segons l’alcalde, “amb aquesta mesura el govern municipal vol contribuir a millorar la convivència en zones de la ciutat que són molt concorregudes, com és el front marítim” 

Des dels mesos de març a octubre l’horari permès d’obertura serà: divendres, dissabte i vigília de festius: fins a les 01.30 hores (reduint-se en 1 hora respecte l’horari actual permès) i laborables i festius: fins a les 00.30 hores. De novembre a febrer: divendres, dissabte i vigília de festius: fins a les 01.00 hores (es redueix 30 minuts respecte l’horari actual permès) i laborables i festius: fins a les 00.00 hores (es redueix 30 minuts respecte l’horari actual permès). En cap cas es permet cap tipus d’instal·lació o muntatge de la terrassa abans de les 8 hores.

“Volem assegurar un entorn agradable, tant per als veïns de Badalona que surten a gaudir d’un temps d’oci com per als que viuen en aquestes zones i tenen dret a descansar. Per això hem buscat una solució que vagi a favor dels veïns però que, a la vegada, no perjudiqui els establiments”, ha afegit l’alcalde.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia