Societat

LLEURE

La Santa escalfa motors per a la vuitena temporada

La Santa, l’espai d’oci transversal consolidat en els darrers anys al Horse Club de Santa Cristina d’Aro, prepara una vuitena edició que començarà divendres de la setmana vinent, 5 de juliol, amb activitat ininterrompuda fins al diumenge 25 d’agost cada dia (de les 18 h de la tarda a la 1 h de la matinada). El recinte, que en els darrers anys havia apostat fort per la gastronomia informal, però de qualitat, i la música en directe en petit format –fins a 250 al llarg de dos mesos en els vuit escenaris–, enguany anuncia la novetat dels monòlegs, amb grans figures de la comèdia com ara Peyu, Agustín Jiménez, Beatriz Rico, José Corbacho, Miguel Miguel i Toni Moog ja en agenda a l’espai privat de Les Palmeres i entrades a un preu de 25 euros, que garantiran l’entrada gratuïta al complex que costarà, si no, cinc euros per persona, llevat dels dissabtes (set euros), i gratuïta per a menors de dotze anys.

Entre les actuacions, l’organització destaca el concert intimista d’Alfred Garcia, el 28 de juliol, i els xous eqüestres del llagosterenc Santi Serracamps, amb el seu nou espectacle La vida bona, després dels èxits de públic que va assolir l’any passat, i la incorporació de Jaime de la Puerta Sevilla, especialitzat en doma vaquera.

Gastronomia puixant

Respecte a l’oferta gurmet, la Santa manté la col·laboració amb Cañitas Maite, que l’any passat hi van aterrar amb el trumfo de la millor croqueta del món i aquest cop hi desplegaran altres de les cartes que els han fet mereixedors d’un parell d’estrelles Michelin a Albacete i Madrid. Però també el xef nòmada Joseba Cruz, artífex del projecte Le Clandestin i especialitzat en el repte d’una cuina itinerant, dissenyada per a les reduïdes dimensions de les food-trucks distribuïdes per l’espai. En clau gironina, Jordi Roca i Alejandra Rivas s’hi afegeixen amb Rocambolesc Gelateria i Bikineria i Lluc Crusellas, guardonat com a millor xocolater del món, oferirà postres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Gratallops marida vins i orgull per atraure turisme LGTBIQ+

Gratallops

El Pla de l’Estany s’omple de color en motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI

banyoles

L’institut Deulofeu diu que les proves de 2n d’ESO són “innecessàries i injustes

figueres

La C-63 tindrà tres noves rotondes i passos de vianants

VIDRERES
Medi Ambient

Lleida insta l’Estat a protegir l’horta de les línies de Molt Alta Tensió

Lleida
societat

Els taxistes avisen de bloquejos a l’aeroport de Barcelona si no s’amplia el personal que gestiona les cues

El Prat de Llobregat

Projecte per millorar l’accés de les persones amb discapacitat intel·lectual als serveis de salut

girona

La FPdGi lamenta el rebuig institucional de l’Ajuntament de Girona

GIRONA
societat

Entrebancs per accedir al padró a tot Catalunya, sobretot a les grans ciutats

barcelona