Societat

Societat

Lleida declara en ruïna imminent les dues naus cremades la revetlla de Sant Joan

L’Ajuntament de Lleida ha decretat en ruïna imminent les dues naus que es van cremar la matinada de diumenge a dilluns al polígon industrial les Canals de Lleida. Els dos locals han quedat irrecuperables i, segons l’informe municipal, s’han d’enderrocar. La superfície encara manté alguns punts que cremen i tan aviat com es pugui el propietari haurà de gestionar la demolició, ja que les dues construccions han col·lapsat estructuralment.

El foc es va originar durant la revetlla de Sant Joan cap a dos quarts de tres de la matinada i es va donar per extingit dilluns al migdia. Va cremar les dues naus i tres vehicles. Els Mossos d’Esquadra s’encarreguen de la investigació per aclarir què va provocar l’incendi.

Les tinentes d’alcalde Begoña Iglesias i Cristina Morón han explicat aquest dimarts als propietaris de les naus contigües quin és el procediment a seguir, donat que l’estructura dels magatzems pot tenir alguna afectació en les construccions arran de l’incendi.

De moment, els propietaris de les naus afectades han pogut accedir als respectius locals de manera puntual i acompanyats dels agents de la Guàrdia Urbana. La voluntat és que les empreses que hi treballen puguin recuperar l’activitat el més aviat possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.