Societat

turisme

Las Golondrinas ja venen entrades per veure la Copa Amèrica

Les populars embarcacions Las Golondrinas del Port de Barcelona ja han posat a la venda les entrades per poder seguir, des dels seus vaixells, les regales de la 37 edició de la Copa Amèrica, que comença el 20 d’agost i fins el 20 d’octubre.

Las Golondrinas expliquen a la seva pàgina web que l’empresa ha estat seleccionada per la Copa Amèrica com a soci preferent en experiències aquàtiques de la 37a Copa Amèrica Louis Vuitton, per la qual cosa “els nostres serveis garanteixen les millors ubicacions i condicions per gaudir de la competició i del mar de la millor manera”.

Al Port Vell i davant del Maremàgnum, on hi ha aquestes populars embarcacions que habitualment mostren al públic el port i la costa de Barcelona, hi ha també la botiga oficial de la Copa Amèrica, davant de l’hangar on hi ha l’equip de Nova Zelanda, el darrer guanyador i el que ha de defensar el títol a partir d’aquest estiu.

Per a poder veure les regates preliminars des del mar, el preu per una persona adulta és de 176 euros. Els estudiants i els jubilats i els federats en vela el preu és de 154 euros i pels menors de 5 a 10 anys el preu és de 132 euros.

El preu es manté per a veure les semifinals de la competició. Ara bé, per a la final, l’entrada d’un adult és de 220 euros. Pels estudiants, jubilats i federats vela és de 198 i pels nens fins a 10 anys el preu és de 176 euros. Això si, la competició es veurà des de primera línia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia