Altres

societat

El Museu del Joguet estrena una nova exposició temporal aquest estiu

El Museu del Joguet de Catalunya estrena una nova exposició temporal aquest estiu. Sota el nom ‘Les Joguines del Museu s’han escapat’, es tracta d’una sèrie de collages realitzats per la il·lustradora barcelonina Lluïsa Jover, on els joguets són els protagonistes i se situen al centre de les diverses històries que hi ha darreres de cada obra. L’exposició pretén interpel·lar l’experiència que també viuen alguns visitants en veure determinades peces del museu i que els transporten a moments passats plens de d’aventures, contes i innocència.

Bitllar i dansar, Trencadissa de perles, La mar de baldufes, Michelin veurà les estrelles o El viatjant de llenceria, són alguns dels títols de les creacions que s’exposen, i que expressen com la joia de viure, l’entusiasme vital i l’inconformisme són part de la vida i l’obra de l’artista. A més, la mostra anirà acompanyada d’un llibre que recull totes les obres exposades junt amb textos de reconegudes especialistes i artistes.

‘Les Joguines del Museu s’han escapat’, es podrà veure del 6 de juliol al 29 d’agost de 2024 a la Sala Oberta del Museu del Joguet de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia