Societat

Manifestació per a reivindicar la llibertat sexual

Acte reivindicatiu a Girona a favor de la diversitat sexual. A les set de la tarda ha començar una manifestació, organitzada per l’Espai LGTBi de Girona, que ha sortit de la plaça del Vi, fent un recorregut circular, amenitzat per la coral Salvadora Catà, i que ha passat pel carrer Ciutadans, el pont de Sant Agustí, la plaça Independència, el carrer Santa Clara, el pont de Pedra i ha finalitzat de nou a la plaça del Vi. Desenes de persones hi han participat, amb pancartes contra els delictes d’odi i reivindicant la diversitat sexualt. La jornada finalitzarà a les 10 del vespre, amb una festa al bar Cucut.

Les activitats per celebrar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+ continuen demà dissabte a les 12 del migdia, amb la inauguració de la placa Stonewall, a la plaça Independència, en record de la revolta del 28 de juny de 1969 a Nova York, que va ser el primer acte reivindicatiu del col·lectiu. A la tarda, es farà un correbars amb la banda d’en Pere Botero. I, finalment, a partir de les 12 de la nit, la Festa Final Orgulloses, a la discoteca Estadi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia