Societat

El “Mulla’t ” recaptarà fons per a la recerca i la neurorehabilitació

La 31a edició del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” recaptarà fons per millorar el present de les persones que conviuen la malaltia a través de serveis de neurorehabilitació i per proporcionar-los un futur millor gràcies a la recerca. Com cada any, l’Ajuntament de Girona s’ha adherit a la campanya que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple amb l’objectiu d’aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple, una afecció neurològica incurable que afecta més de 9.000 persones a Catalunya.

Aquest any, l’acte central de la iniciativa solidària a Girona tindrà lloc el diumenge 14 de juliol, a les 12 h, a la piscina municipal de la Devesa, i comptarà amb la participació del Cor Empordà Gospel Choir, que cantarà una versió de la cançó “Llença’t” dels Lax’n’Busto.

“Participar com a Ajuntament d’una iniciativa com aquesta ens recorda que encara tenim molt camí per recórrer en termes de recerca. Esperem que enguany la capbussada torni a ser un èxit i que la conscienciació ciutadana envers l’Esclerosi Múltiple continuï creixent”, ha destacat la regidora de Convivència i Seguretat de l’Ajuntament de Girona, Sílvia Aliu durant la presentació, aquest dimecres al migdia, de la campanya.

En aquesta edició, més de 500 piscines d’arreu de Catalunya s’han afegit a la tradicional capbussada solidària i diversos establiments del sector de la restauració i de l’oci també donen suport a la iniciativa. A banda, tothom qui vulgui col·laborar-hi pot participar en les múltiples activitats que s’han organitzat fins al mes de setembre, fer un donatiu o comprar els productes solidaris de la campanya des del web mullat.cat .

El cartell

Enguany, el cartell del “Mulla’t” és obra de la dissenyadora gràfica i il·lustradora Maite Niebla, que ho ha fet de forma solidària amb la campanya. També ha volgut col·laborar amb l’esdeveniment l’exjugadora de bàsquet i directora esportiva de l’Uni Girona, Laia Palau, qui ha preparat un vídeo de suport per ajudar a difondre el “Mulla’t”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia