Societat

El bus nocturn que enllaça Girona i la Costa Brava mantindrà les parades

La línia nocturna NGi1, que connecta Girona amb la Costa Brava, mantindrà aquest estiu el servei de parades a la demanda que es va iniciar al febrer, en una prova pilot del Departament de Territori.

L’autobús ha començat aquesta setmana l’horari d’estiu i fins al 31 d’agost circularà cada dia de la setmana, de dilluns a diumenge. De setembre a juny ho fa durant els caps de setmana i vigílies de festius.

La línia disposa de 15 parades a la demanda. L’autobús s’hi desvia o s’hi atura només si hi ha una demanda prèvia per part del client. Les reserves es poden fer a través del servei Clic.cat, amb l’aplicació mòbil NE-MI, amb una antelació de fins a una hora abans de l’inici de l’expedició.

En zones d’oci

Les parades a la demanda es concentren al tram entre Palamós i Sant Feliu de Guíxols, als punts més freqüentats, sobretot a les zones d’oci. La voluntat és que les persones usuàries més vulnerables, sobretot dones i joves, caminin menys estona soles i s’acostin el màxim possible a la seva destinació, i així evitar situacions de risc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia