Societat

SOCIETAT

Molins de Rei portarà aigua en cisternes als barris de muntanya

L’Ajuntament de Molins de Rei subministrarà finalment aigua en cisternes als barris de muntanya tres cops a la setmana. En aquests barris no hi arriba l’aigua corrent perquè no estan connectats a la xarxa i depenen de les seves reserves particulars que ja reomplien amb cisternes. La setmana passada, però, el camioner va comunicar als veïns de la zona que deixava de prestar el servei, que oferia a través d’Aqualia, perquè no li sortia a compte. La situació afectava unes 200 famílies que van fer pública la seva situació. El consistori es va reunir ahir dilluns amb les associacions de veïns de Vallpineda i la Rierada per comunicar-los que els arribarà l’aigua en cisternes tres cops a la setmana igualment a través d’Aqualia, abans que aquesta mateixa empreses no pugui establir el servei definitiu, que es calcula que serà d’aquí a dues o tres setmanes.

El primer servei està previst per a aquest mateix dimarts i es prioritzaran els veïns que es van quedar sense subministrament tot i haver-lo sol·licitat fins al dia 26 de juny. Segons informa el consistori el cost per als veïns serà de 55 euros, IVA inclòs, i la resta l’assumirà el servei d’abastament d’aigua. La nova situació es produeix en virtut de l’acord signat entre l’Ajuntament i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Prèviament, l’Ajuntament els havia comunicat que no tenia solució i que busquessin subministradors privats. L’exploració del mercat els havia dut a trobar preus que arribaven als 490 euros per una aigua que al centre del poble costaria uns 60, segons els càlculs dels veïns. Els més econòmics voltaven els 350 euros, però no garantien l’abastament fins d’aquí a un mes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Veïns del centre de Mataró denuncien l’ocupació “insostenible” d’un bloc de pisos

Mataró

L’altra batalla de Navas

Barcelona

La importància d’estudiar un Executive MBA

SOCIETAT

Les comarques gironines, protagonistes d’una Fira de Calella que allarga l’horari

Calella
Girona

La protesta veïnal pel parc Vilamitjana arriba fins a les portes de l’ajuntament

Girona
societat

El 40% dels pisos de Barcelona anunciats a portals immobiliaris són per a lloguer de temporada, segons l’OHB

Barcelona
Societat

Territori construirà una cinquantena de pisos de lloguer assequible a Tàrrega

Barcelona
Societat

Mor Enric Torres Camprubí, setanta-cinc anys d’emprenedoria

Renfe establirà 600 trajectes de bus al dia entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders com a transport alternatiu al tren

Barcelona