Societat

societat

L’empresa empordanesa Gelati Dino obre un local a Barcelona

L’empresa empordanesa Gelati Dino, companyia de gelats artesans italians, s’expandeix a la ciutat de Barcelona amb l’obertura d’una gelateria al Centre Comercial Maremagnum. El local, de 40 metres quadrats, disposa d’un espai de producció pròpia i la seva posada en funcionament ha generat cinc llocs de treball. Aquesta es tracta de la quarta inauguració d’enguany, després d’obrir punts de venda a les localitats de Fuenlabrada, Madrid i Torrejón de Ardoz. D’aquesta manera, la companyia treballa per complir el full de ruta previst a curt termini amb una inversió de més d’un milió d’euros que té com a finalitat la renovació de tres botigues i l’obertura de dues gelateries pròpies en un període de 18 mesos arreu de l’Estat espanyol.

Amb l’objectiu d’impulsar el consum del gelat i acostar el seu producte a un públic divers, Gelati Dino ha decidit consolidar-se als centres comercials que disposen d’una forta presència gastronòmica i per aquest motiu ha optat per expandir-se amb un local nou al CC Maremagnum. El complex està gestionat pel grup francès Klépierre i l’any passat es va renovar de dalt a baix gràcies a una inversió de 15 milions d’euros que es tradueix, entre d’altres millores, en l’augment de 5.000 metres quadrats de la seva superfície comercial.

El centre inclou el Time Out Market, un gran mercat dedicat a la gastronomia i la cultura. El gran atractiu del nou establiment de l’empresa empordanesa és que disposa d’una zona de producció en el mateix punt de venda, el que permetrà que els clients gaudeixin de gelats frescos i artesanals preparats al moment.

En aquest sentit, Stefano Rosso, director de màrqueting de Gelati Dino Gruppo, remarcca que “en un termini d’entre tres i cinc anys ens centrarem en expandir la presència de la nostra marca a nivell nacional i internacional. Ens marquem com a objectiu augmentar la nostra quota de mercat en el sector dels gelats artesanals, consolidant la posició que ja tenim en els mercats actuals i explorant noves oportunitats de negoci”.

Creixement a curt termini i renovacions

Gelati Dino va tancar l’últim exercici amb una facturació de 12 milions d’euros i actualment disposa de 36 punts de venda. Aquest 2024 ha inaugurat quatre gelateries, tres d’elles a Madrid i rodalies i una altra a la ciutat de Barcelona. A part, a la primavera va completar la renovació del local situat al Centre Comercial L’illa Diagonal. Un dels objectius de l’empresa és obrir dues gelateries pròpies i renovar-ne tres més en un període d’un any i mig. Per dur-ho a terme, inverteix una quantitat superior al milió d’euros. De moment, ja ha vist la llum la gelateria del Centre Comercial La Vaguada i aquesta tardor està previst obrir-ne una altra al centre de Girona.

“Ens marquem com a objectiu renovar gradualment el concepte de les nostres botigues per crear un ambient més atractiu i acollidor per als nostres clients i alhora créixer de manera sostenible. Al mateix temps, aquestes millores faciliten la promoció dels productes de manera interactiva i actualitzada. Les nostres inversions van dirigides a augmentar les vendes a curt termini per construir una marca sòlida que tingui durada i recorregut en el mercat”, explica Rosso.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia