Societat

Nissan revoluciona Fornells de la Selva amb les noves instal·lacions de Camps Motor

Ahir, Nissan Camps Motor va inaugurar les seves noves instal·lacions a Fornells de la Selva amb la presència destacada del president de la companyia, Christian Costaganna, President, Conseller i Director General de Nissan Espanya. L’acte va incloure una taula rodona amb periodistes, moderada pel Director de Comunicació de Nissan Espanya, Francesc Corberó, i una forta càrrega emocional a través dels parlaments de la gerent Anna Fàbregas, qui va destacar la història de l’empresa i el seu compromís amb el futur. També es va entregar el primer Nissan Qashqai de la nova era e-Power a Espanya.

Ahir va ser un dia especial per a Camps Motor Nissan, ja que es van inaugurar les noves instal·lacions a Fornells de la Selva. L’acte va comptar amb la presència de Christian Costaganna, President, Conseller i Director General de Nissan Espanya, qui va acompanyar els assistents durant tota la jornada. La inauguració va ser una oportunitat per mostrar el compromís de Nissan amb la innovació i la qualitat, destacant la importància d’aquest nou espai per al futur de la marca a la regió.

Durant l’esdeveniment, es va celebrar una taula rodona amb periodistes, on es van discutir les perspectives i els objectius de Nissan per als propers anys. La gerent de Camps Motor, Anna Fàbregas, va prendre la paraula per destacar les noves instal·lacions i el gran equip humà que conforma l’empresa. Fàbregas va recordar amb emoció la història de Camps Motor, iniciada pel seu avi i continuada pel seu pare, qui li va deixar el llegat de portar endavant aquestes instal·lacions. “Afrontem el futur amb moltes ganes i il·lusió, amb una gamma de vehicles completament renovada i sistemes innovadors que ens permetran mantenir-nos al capdavant ara i en un futur”, va afirmar Fàbregas.

Un dels moments més destacats de la jornada va ser l’entrega del primer Nissan Qashqai de la nova era e-Power a Espanya. Aquest vehicle representa un pas endavant en l’electrificació de la gamma Nissan, combinant eficiència i rendiment per oferir una experiència de conducció excepcional. L’entrega del primer Qashqai e-Power marca un abans i un després en la història de Nissan a Espanya, i demostra el compromís de la marca amb un futur més sostenible.

Les noves instal·lacions de Camps Motor Nissan estan dissenyades per oferir un servei òptim als clients, amb espais moderns i equipaments de primera qualitat. Aquest nou centre no només representa una millora en la infraestructura, sinó també un punt de trobada per a la comunitat, on els clients poden experimentar de primera mà la innovació i la tecnologia de Nissan.

L’obertura de les noves instal·lacions a Fornells de la Selva, amb presència política inclosa, simbolitza un nou capítol per a Camps Motor Nissan, reafirmant el seu compromís amb la qualitat i el servei al client. Amb una visió clara cap al futur, l’empresa vol seguir sent un referent a les comarques gironines, en el que respecta al mercat automobilístic, amb passió i dedicació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia