Societat

Comunicació

Mor als 43 anys la periodista de la Cadena SER, Elsa Llorente

Responsable de la informació laboral de la secció d’economia

La periodista espanyola Elsa Llorente ha mort avui, als 43 anys, a causa d’un càncer, segons ha informat la Cadena Ser, emissora de ràdio on treballava.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid, va començar treballant l’any 2004 a Telemadrid i quatre anys més tard va passar als informatius de la CNN+. Però gran part de la seva trajectòria la va desenvolupar al canal televisiu de La Sexta, on durant tretze anys va aparèixer en diferents programes informatius com Más Vale Tarde o La Sexta Columna. La mateixa cadena explica que també va tenir un paper clau en el desenvolupament del projecte TodoCine de LaSexta3.

A l’estiu del 2022, Llorente va deixar la televisió per començar una nova etapa professional a l’emissora de ràdio Cadena SER. Va entrar a la secció d’economia i es va especialitzar en les notícies sobre el mercat laboral. Des de la SER han transmès que es tractava d’una persona especialment bona i alegre, que durant la seva convalescència només l’enutjava veure aparèixer alguna notícia rellevant del món laboral i no poder sortir en antena per explicar-la. Des de La Sexta també han fet palès el seu condol a la família i han destacat l’optimisme, la vitalitat i el compromís social que tenia sempre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia